Dina personuppgifter
A Lotus Heart

Dina personuppgifter


Så här behandlar vi dina personuppgifter:


E-post

När du uppgett din e-post vid bokning av behandlingar, kurser mm så sparas den högst ett år efter att du slutat vara kund hos oss.


Nyhetsbrev

Bara du som själv anmält att du vill ha nyhetsbrev får det av mig och du kan när som helst avregistrera dig via länken i varje brev.

Om du vill ha vårt nyhetsbrev så lämna din e-post adress till oss så du inte missar vad som är på gång och våra specialerbjudanden.

Länk till anmälan om nyhetsbrev


Intresselistor

Vi sparar intresselistor som vi har med mig till olika event och mässor där du skrivit upp dig för olika kurser och erbjudanden i högst ett år. Där brukar du fylla i namn och e-post så vi kan kontakta dig. Du kan också lämna en intresseanmälan via vårt formulär.

Länk till intresseanmälan


Kursutvärderingar

I vissa fall är de anonyma men då du väljer att lämna namn och e-post (speciellt när vi använder Google formulär) då sparar vi dem i 3 år för att kunna jämföra resultatet med andra kurstillfällen. Det ger oss en möjlighet att förbättra kurserna.


Anteckningar vid behandlingar

Här har du själv fyllt i de personuppgifter som behövs. Det är Namn, födelsedatum, telefonnummer och e-post. Detta använder vi utifall vi måste kontakta dig. I dessa anteckningar skriver vi vad vi har gjort under behandlingen och vad du och jag upplevde under och efter för att kunna ge dig så bra hjälp som möjligt. Vi sparar dessa anteckningar i högst ett år efter senaste behandlingen.


Fakturor

I fakturorna finns ditt namn samt din e-post och de måste sparas i 7 år enligt bokföringslagen.


Annat bra att veta

Du kan när som helst begära att vi ska ta bort alla dina personuppgifter hos oss i nyhetsbrev, intresselistor, kursutvärderingar samt i mina anteckningar.


Det är ingen annan än jag (Ann-Charlotte) som läser och hanterar dina personuppgifter. Jag lämnar aldrig ut dem till tredje part, Om det skulle bli aktuellt så sker det bara om du själv har godkänt det.


Alla personuppgifter som finns hos oss har du själv lämnat och vi hämtar inte in några uppgifter från annat håll. Om du vill ändra dem så hör du enkelt av dig via e-post till info@alotusheart.se


Har du några övriga frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter så tveka inte att höra av dig till oss info@alotusheart.se


 
Copyright @ All Rights Reserved