Änglabudskap och Kanaliseringar

I denna session så är jag kanalen mellan dig och änglarna.

Dina skyddsänglar håller i din livskarta och vill alltid ditt högsta bästa. De älskar oss oerhört mycket och vill inget annat än att hjälpa oss. Vi kan fråga våra skyddsänglar om vägledning och råd.

I denna session så hjälper jag dig och dina skyddsänglar att kommunicera. . Jag sitter som en kanal mellan er och tolkar allt jag får in via känslor, bilder och ord från dem.

Jag kanaliserar även budskap från de ärkeänglar eller andra guider som väljer att stiga fram.

I vissa fall använder jag även änglakort som ett redskap

Kanaliseringen som jag fick av Ann-Charlotte var fantastisk. Hon har en vacker, kärleksfull röst som får dig att känna dig trygg och avslappnad. Det är väldigt trevligt att vara i hennes sällskap.

Kanaliseringen var så perfekt. Allt hon sa var vettigt och är sant. När hon började kanalisera änglarna kändes det i hjärtat, jag kände hur kärleken flödade in i mig. Det var svårt att inte börja gråta som en bebis.

Alla meddelanden var korrekta, och jag fick också healing. Healingen riktades till speciellt två chakran som jag har haft problem med (som hon inte visste något om). Jag kände healingen väldigt starkt i mitt solar plexus. Det kändes riktigt bra. Oron som jag hade burit på togs bort av änglarna.

Så vacker. Ann-Charlotte kanaliserar från ljuset, ingen tvekan om det

Pia från Kiruna

Ann-Charlottes channeling was loving, incredibly informative, to the point. I highly recommend her services

Ursula from Zurich