Om oss

A Lotus Heart – Healing för kropp och själ

A Lotus Heart erbjuder moderna och traditionella  healingbehandlingar anpassade efter det önskemål och behov till både människor och djur.

A Lotus Heart

A Lotus Heart finns Gävle och erbjuder healingbehandlingar, healingkurser, Qigongkurs, mindfulnesskurs, meditationskurser, änglakurser, budskap från dina skyddsänglar och mycket mer.

Loggan för A Lotus Heart med en rosa lotusblomma som lyser inifrån i mitten omgiven av blå färg. Texten A Lotus Heart runt den övre cirkel av loggan. Healing för kropp och själv i den nedre cirkeln.

Allt vi gör sker med kärlek

Bild på Ann-Charlotte

Om mig

Jag som äger och driver A Lotus Heart heter Ann-Charlotte Lindholm och bor i Gävle.

Jag är utbildad Reiki master och Kundalini Reiki master samt över 100 andra olika energier och tekniker i min verktygslåda som jag  kan använda när jag hjälper mina kunder. Jag är nyfiken och öppen för ny kunskap som innebär att jag kan hjälpa mina kunder på bästa sätt. Allt arbete jag gör sker i samarbete med änglarna och mitt sprituella team.

Jag är tacksam och glad  för att få sprida kunskap om healing och sprituell utveckling och se hur det utvecklar personligheter och tranformerar människors liv.

Jag är certifierad Intuitive Angel messenger Advanced (Ängla terapeut), vilket betyder att jag arbetar tillsammans med änglarna för att ge healing och vägledning. Jag är också certifierad som Orion Master Channel. Det är en kanaliseringsteknik där Orion som min guide hjälper mig via hans speciella teknik och energi att få kontakt med högt vibrerande guider och änglar för att kanalisera budskap, healing och vägledning.

Det som driver mig är en önskan att hjälpa människor, djur och vår fina moder jord med de kunskaper och verktyg jag har. Genom att sprida kärlek och  kunskapen om de helande energiernas kraft så kan vi alla hjälpas åt att höja de positiva energierna i vår värld.

Här är lite bilder från vår verksamhet