Kurser

Reiki kurser

Usui Reiki Ryoho är en universiell healingenergi som Mikao Usui återupptäckte i början av 1900-talet

Att lära sig Reiki ger inte bara förmågan att kunna kanalisera Reiki energin utan även brukar även resultera i en personlig och spirituell utveckling.

Reiki 1 (Shoden)

En nybörjarkurs i healing.
Du får lära dig vad healing är och Usui Reikins historia.
Du får lära dig Reikiprinciperna. Du initieras i kraften att ge healing till dig själv och andra. Du får lära dig hur du gör självhealing men också hur man ger en komplett healingbehandling till andra samt till djur. Under kursen så varvar vi praktik med teori så du kan känna dig trygg i din healing när du är klar med kursen.

Du blir en fullgod Reikiutövare efter denna helg.

Reiki 2 (Okuden)

Dina energikanaler stärks ytterligare. Du får lära dig att ge healing på distans och du initieras i 3 Reiki symboler (kraftsymbolen, emotionellasymbolen samt distanssymbolen).

Förkunskaper Reiki 1

Reiki ART

Reiki ART-kursen är första delen av Master-kursen och här lär du dig avancerade Reikitekniker såsom healingkirurgi i auran och initiering av kristaller. Du får även tillgång till Master-symbolen som ytterligare stärker Reiki-energin.

Förkunskaper Reiki 2

Reiki master/lärare

I denna kurs blir du initierad i master nivån samt två symboler. Du får lära dig hur du ger initieringar samt förbereds i hur man lär ut Usui Reiki.

Förkunskaper Reiki ART

Kundalini Reiki

(Platinum)

Med denna fantastiska healingenergi kan du göra självhealing, ge healing till andra samt använda den till distanshealing.

Kundalini Reikin kombinerar jordens Kundalin och den univiersiella Reikin på ett unikt sätt som möjliggör ett enkelt och säkert sätt att väcka din egen Kundalini.

 

Änglakurser

Änglarna älskar oss och vill hjälpa oss. Genom att bjuda in dina egna skyddsänglar och ärkeänglarna i ditt liv kan ni samarbeta för att uppnå det du vill i livet oavsätt om det är healing, framgång, kärlek, beskydd eller bara känna att du har dem vid din sida. 

Änglakurs grundkurs

Välkommen till en grundkurs i hur du bjuder in dina egna skyddsänglar och ärkeänglarna i ditt liv och hur du kan samarbeta med dem för att uppnå det du vill i livet oavsätt om det är healing, framgång, kärlek, beskydd eller bara känna att du har dem vid din sida.

 

I kursen får du i en trygg och avslappnad miljö lära dig:

– Vad är en ängel

– Hur du tar kontakt och bjuder in dina skyddsänglar i ditt liv

– Hur du kommunicerar med änglarna

– Hur änglarna kommunicerar med oss

– Vad är Ärekeänglar

– Hur kan ärkeänglarna hjälpa dig i ditt liv

– Hur kan änglarna hjälpa dig med healing, styrka och framgång

Vi varvar teori med övningar.

Änglakurs fortsättningskurs

Denna fortsättningskurs riktar sig till dig som redan har lite kontakt med änglarna. Kanske känner du dem, ser dem eller hör dem men vill utveckla detta ytterligare.

Privat änglakurs Grundkurs

I denna behandling/kurs så hjälper jag dig att få kontakt med änglarna. Vi jobbar med det som du behöver och låter änglarna leda oss. Det brukar innebära healing, vägledning, änglaterapi, övningar för att känna deras närvaro eller för att höja din energi för att möta deras. Vi identifierar hur du är mest och bäst mottaglig för deras vägelednig (klarkännade, klarhörande, klarvetande, klarseende). 


Varje session är unik och anpassas efter varje individ. Resultatet beror på hur redo och öppen du är att släppa in dem och lita på dina upplevelser.

Övriga kurser

QiGong kurs

Denna QiGong brukar kallas Qi-andnings QiGong eller de fem elementens QiGong. Vi går igenom ett element i taget och sätter sedan ihop dem till ett enda flöde. 

QiGong hjälper till att stimulera de inre organen samt våra känslor och fylla på med livsenergi. 

Ni kommer att få guidade meditationer samt beskrivning över QiGong rörelserna skickade till er mellan kurstillfällerna. 

Spirituell utveckling

En kurs i hur man utvecklar sina sinnen så som klarvetande, klarseende, klarkännande, klarhörande mm.

Hur man bjuder in sina änglar och guider för att samarbeta för en personlig expansion samt hitta sitt sammanhang och syfte här i livet.

 Varje kurs är unik och utöver den fasta kursplanen så finns det utrymme för kursdeltagarna att önska in ämnen som just de önskar lära sig för att utvecklas spirituellt för att hitta sina egna förmågor och sin kraft.

Det är en onlineklass (zoom) som utvecklats tillsammans under ca 1,5 timma varannan vecka under 8 tillfällen. Det är viktigt att ni gör er tid för att träna mellan varje kurstillfälle. Övning ger färdighet.

 Kursdeltagarna kommer också att bjudas in till en privat Facebookgrupp där ni kan öva och diskutera mellan kurstillfällena med de övriga kursdeltagarna.

 

Meditationskurs

Du får lära dig lite olika sätt att meditera som du sedan kan ta med dig hem och använda när du så önskar.

Kursen är på 4 ggr och är ca  1,5 timma per gång

– Meditation för stressreducering och avslappning

– Chakran och färger, färgmeditation

– Änglar och guider, änglameditation

– Meditation i rörelse

Mindfulness kurs

När du lever i Mindfulness så lever du i nuet.